Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов нямаше как да не бъде доволен след победата с 1:0 над Левски на старта на новия сезон в efbet Лига.

Мачът беше изгледан от двама любимци на „червена“ България в лицето на Димитър Бербатов и Стойчо Младенов, а Гьонов каза още, че се надява това да е начинът и пътят към едно истинско обединение на феновете.

Yulian Todorov / LAP.bg
51 снимки

„С оглед представянето на нашия отбор, особено през второто полувреме, мисля, че повече заслужавахме победата. Като цяло един равностоен мач. Този мач няма как да не бъде по-емоционален от всички останали. Левски винаги е вечният враг. Това е много важна и ценна победа, но шампионатът тепърва започва“.

„Целите са победа във всяка една среща на отбора. Плюс това не е само Любо, а цял екип от съзвездия, които му помагат, за да има този отбор, който видяхте днес да побеждава“.

„Няма начин легенди и имена като тях да не дават допълнителен стимул както на публиката, така и на футболистите и треньорите. Аз съм доволен и щастлив. Видяхте колко много хора имаше днес армейци червени. Надявам се, че това е начинът и пътят към едно истинско обединение на феновете“, заяви Гьонов след успеха.