Сръбският офанзивен халф Лазар Туфегджич няма да бъде на разположение на Саша Илич за последните два мача на ЦСКА до края на есенния дял. Техничарят получи разтежение в задната част на лявото бедро срещу Локомотив Пловдив. Първоначално бе ясно, че Туфа, както е наричан в родината си и „червената“ съблекалня ще пропусне домакинството на Локомотив София в неделя.

Надеждите обаче бяха, че той ще се възстанови за гостуването на Черно море на 12 ноември. Преминатите допълнителни медицински прегледи са показали, че 25-годишният сърбин ще се нуждае от поне 7-10 дни почивка, което го вади от сметките и за визитата на „Тича“.

start-photo.bg
61 снимки

Туфегджич бе един от едва двамата футболисти на ЦСКА, взели участие във всеки от 16-те шампионатни мача през сезона. Другият е Тибо Вион. В тях полудащитникът записа 735 минути, 4 асистенции и два гола, които дойдоха в последните три мача на тима. Той отбеляза дебютното си попадение в първенството при победата с 4:0 над Ботев Враца, а след това донесе успеха с 1:0 над Локомотив Пловдив.