Героят за Царско село Лъчезар Балтанов остана доволен от спечелената точка срещу Лудогорец в Разград. Играчът на мача сподели, че се надява „царете“ да изградят отбор, с който всички да се съобразяват.   

lap.bg
34 снимки

„Успяхме с много воля, характер, всички отбора се раздадоха и се хвърлихме атака. Имахме и късмет, все пак вкарахме в последната секунда. Щастливи сме, че взехме точка на техен терен. Спазихме указанията на треньора“.

„Това беше нашата цел – всеки мач излизаме за трите точки. Искахме да изравним. По-добре беше победата, но все пак играем срещу Лудогорец. Щастливи сме, но сега трябва да мислим за мача за Купата“.

„Тази победа ни дава самочувствие“. Доста от мачовете Царско село показа добри игри, затвърждават го резултатите. Има още мачове до декември месец, трябва да изградим отбор, с който всички да се съобразяват“.

„На мен лично ще ми дойде и повече самочувствие. Знам си възможностите и ще продължавам по същия начин.“, заяви Балтанов  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.