Героят за Ботев Пловдив Антонио Вутов остана доволен от победата над  Черно море, но изказа своите уважения за добрата игра на младите момчета на "моряците". 

LAP.bg
21 снимки

"Получи се един тежък мач. Видяхте младите момчета на Черно море се бяха прибрали. Трудно успяхме да победим, но за наше щастие си отиваме с победа". 

"Аз свикнах, втора поредна седмица ми цепят главата, неприятно е, но това се случва в играта". 

"Винаги има какво да се подобрявам. Щастлив съм, че с моите голове продължаваме да побеждаваме. Първите месици имах пролблеми с контузии, игарех, неиграех. Сега с течение на времето сме 12, 13 професионалисти, другиете момчета са юноши. С течение на мачовете влизаме във форвма. Щастливи сме". 

"Не ги нареждам красиви, гледам най-важните голове. След време ще правя класация от такива изпълнения. Стремя се да вкарвам голове".

"Нашето ръководство е взело всички мерки, но всичко може да се случи. Искам да адмирирам отбора на Черно море, защото с тези млади момечта играха и се представиха добре в мача". 

"Нямам предпочитания. Важното е да се възстановим. Който и да е трябва да се справим. Видяхте какъв мач се получи. В нашата група фаворит са Лудогорец. Всички останали сме на една черга".

"Не искам да коментирам, гледам си моя отбор. Да радваме нашете фенове, не мога да коментирам Левски", заяви Вутов.