Футболист №1 на България за 1981 година Георги Велинов говори по деликатната тема с неговия любим ЦСКА и разразилата се драма около напускането на финансовите благодетели Гриша Ганчев и Юлиан Инджов преди броени дни.

В "Домът на футбола" по DIEMA SPORT бившият страж сподели, че подкрепя двамата бизнесмени и се надява те да размислят, защото клубът е в подем и се вижда всичко какво са направили за ЦСКА.

"Една много неприятна новина се получи. Всички сме заинтересовани. За първи път от 5 години вървят нещата като хората. Чак не мога да го възприема. Тук сме да дадем нашата подкрепа. Дано предприемат обратни решения. Много важни хора са и си вършеха работата. Да завърши един цикъл. Подема го има. Дано си променят решението. Ние не сме разговаряли, но утре или другиден ще се видим и ще го помолим, защото заслужава това внимание", започна той.

"Дано е прибързано решението. Достатъчно етични хора са. Не ми се вярва. Не искам да го повярвам и искам да продължават да работят заедно. Ние ги искаме и всички фенове ги искат. Вижда се какво направиха", продължи Велинов.

"Доста съм притеснен. Един път тъкмо намерихме нещо хубаво, да го загубим, няма да го позволя", допълни още Джони.