Бившият ръководител на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла е убеден, че "армейците" ще вдигнат Купата на България. Той обаче смята, че това няма да оправи моментната ситуация в клуба. Според него отборът още е далеч зад шампиона от последните години Лудогорец.

"Не може ЦСКА да има 23-ма чужденци. Защо са ти толкова, като играят 5-6! Дайте шанс на нашите момчета. Албентоса взимал 40 000 евро заплата, ами с тея пари, той трябва сам да бие отборите", изригна Майкъла.

"Мисля, че ЦСКА ще вземе Купата на България и ще стане втори в първенството. Но това няма да реши нищо. Имаме вече повече чужденци от Лудогорец. Нашите млади момчета не получават шанс на "червения" стадион, а са пращани по Враца, Монтана, Велико Търново", откровен е той.

"Лудогорец си направи къщата от основи. Левски няма козирка. Имат мизерни терени. ЦСКА за първи път реновира Панчарево. Как да стане!? Как да ги стигнеш Лудогорец!? Докато ЦСКА не си направи стадиона и не промени начина си на управление, винаги ще са зад Лудогорец. Когато внесат 32 милиона в сметката, тогава ще съм сигурен, че ще построят стадиона. А не да построят един блок като на "Герена" и да приключат. Това е най-важното нещо. До този момент не виждам някаква реакция, освен възмущение, че оценката струва 25 млн. Ако всичко е нормално, за 1 година може да се извърши реконструкцията. Познавам добре как работи г-н Инджов, ако има пари в сметката. Има всички предпоставки за съвременен стадион, който освен да бъде използван, ще изкарва и пари", допълва Илиев.