Собственикът на Лудогорец Георги Домусчиев обяви, че при идването му на стадиона в Разград не си е представял, че орлите ще спечелят 10 поредни титли. Той коментира и трансферната политика. Клубът вече си е осигурил две нови попълнения, но призна, че бъдещето на Кирил Десподов не е ясно, тъй като привличането му не зависи само от желанието на Лудогорец. 
“Не съм си представял, че ще спечелим 10 поредни титли. Като си спомня какво представляваше този стадион, когато дойдохме. Първите две титли бяха много трудни и значими. После две влизания в ШЛ, значими мачове в Европа. В крайна сметка 10 поредни титли за нас”, каза Домусчиев. 
 
“Имаме двама новопривлечени играчи, работим и по други трансфери. Козмин Моци е легенда на Лудогорец и неговото бъдеще винаги ще е свързано с Лудогорец. Той е много коректен човек и истински мъж. За Десподов не зависи само от нас, така че не мога да кажа нищо конкретно”, добави собственикът на разградчани.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.