Новият наставник на Левски Станислав Генчев спечели първия си мач начело на "сините" с 6:1 срещу Локомотив София на старта на сезона в efbet Лига, като специалистът даде своето мнение след края на двубоя.

"Казах, че искам да играем атакуващ футбол и да бележим. Вкарахме шест гола, но не ми харесва начинът, по който започнахме. Може би имаше малко излишно напрежение и колебания. Допуснахме гол, но не успяхме да се върнем в мача. Заиграхме в атака така, както искам, но в защита имаме още доста работа", заяви той.

"В офанзивен план съм доволен, но при играта в защита допуснахме доста грешки и те ме притесняват, от това не съм доволен все още. Важно е да имаме много голмайстори. Хубаво е, че различни бяха играчите, който се разписаха. Имаме много неща да изчистваме", добави наставникът на Левски.

"Знам какво трябва да работим и къде се намираме. Ван дер Каап имаше болка в началото на мача, не исках да рискувам, тъй като е много важен играч за нас. Нямаше място за сантименталност, за мен важното е Левски да побеждава. Искам да благодаря на хората, които ни подкрепиха днес", завърши Станислав Генчев.

подкрепя българския спорт