Наставникът на Лудогорец - Станислав Генчев, сподели мнението си след срамното поражение с 3:5 от Пирин. 

"Да получим пет гола на собствен терен е прекалено много. Играта в защита бе под всякаква критика, а играта в атака не е това, което трябва да бъде. Пробвахме да обърнем мача, подходихме по-добре, но не коригирахме защитата", заяви Генчев. 

"Марин се връща след травма, има само три тренировки с отбора. Беше ясно, че няма да може да изкара цял мач. Това са основни футболисти, които са дали своя принос пред сезона, и синхронът се нарушава, но не това е причината за загубата." 

"Изключително трудно е сега да анализираме причината да допуснем пет гола. Това е прекалено много. Няма как само един човек да е виновен", допълни специалистът. 

"Имаме двама много добри вратари, под рамката нямаме притеснения. За всеки треньор е добре да разполага с двама равностойно вратари." 

"Неприятно е, че загубихме. Не сме очаквали да загубим този мач. Битката за титлата ще продължи до последно и не трябва да се отпускаме нито за миг." 

"Винаги е хубаво да побеждаваш прекия си конкурент. Една победа в София ще ни даде аванс, много е важно как ще реагираме след този мач, ца зда завършим полусезона с гордо вдигнати глави", завърши Генчев.