Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде трезва оценка на представянето на тима при гостуването на Арда в Кърджали. Шампионите на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка допускаха изравняване.

Мачът на „Арена Арда” приключи при резултат 2:2, като изравнителния гол за домакините дойде след контраатака в края на мача.

„Допуснахме елементарен изравнителен гол. Позволихме на противника да организира контраатака. Имахме възможност да направим две нарушения по време на нападението им, но не го направихме. Направихме груба грешка и бяхме наказани. Днес пропуснахме и много положения, което е необичайно за нашия отбор. Много е хубаво, че създаваме положения, може би заради важността на мача и напрежението за задължителна победа, не се получи завършващия удар. Ние сме си виновни, защото имахме преднина, но допуснахме груба грешка и резултатът беше изравнен”, сподели специалистът.

„За всеки е хубаво когато бележи и се чувства важен за отбора. Десподов не страда от липса на самочувствие, но смятам, че след днешния гол и асистенция, нещата за него ще се развиват още по-добре.Всеки мач е важен. Борбата за титлата ще е оспорвана. Към всеки мач подхождаме сериозно и не ги делим на важен или не”, каза още той.