Крилото на Ботев Пловдив - Мохамед Брахими, се сбогува емоционално с клуба, след като преди дни ръководството на “канарчетата” взе решение да се раздели с него. 
 
Ето какво написа Брахими в профила си оциалните мрежи, за да се обърне към “жълто-черните”:
 
"Искам да благодаря на ръководството и на всички треньори, които имах и които ми дадоха шанса да играя за Ботев Пловдив, а също и за това, че ме накараха да се развия.
 
Искам също да благодаря на феновете за подкрепата по време на престоя ми, но също и на хората, които не виждаме, но които работят здраво в сянка за клуба, включително администрацията, чистачките, персоналът на ресторанта… но и всички ръководители на клуба.
 
Няма да забравя красивите моменти, които успях да прекарам с вас!
 
През последните няколко месеца преминах през най-трудния период в кариерата си с тази продължителна контузия, но успях да се върна много силен, за да подкрепя и помогна на отбора да спечели Купата на България, която феновете, клубът и града заслужават.
 
Днес мога да се гордея с направеното от мен!
 
След контузията си тръгвам с високо вдигната глава, без да съжалявам, че съм дал всичко на този клуб, като съм изиграл повечето мачове в позиции на терена, които не бяха най-удобните за мен.
 
Искам да благодаря на медицинския екип (Клиника Евровита, Ангел Йорданов, Георги Ганев, Трифон Иванов, Михаил Механджиев, д-р Касабов) и кондиционните треньори (Тодор Георгиев и Игор Делибашич) за професионализма, както и за подкрепата и помощта, която беше толкова ценна за мен през този период, по Божията милост всичко мина добре.
 
Благодаря на всички отново, желая ви много победи, трофеи и най вече здраве.
 
До скоро приятели!"