Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Фулвио Пеа, заяви след тежката загуба с 0:4 в гостуването си на Левски, че целта пред неговия тим е да запази мястото си в елита на България.

„Със сигурност това са отбор, които са изградени по различен начин и имат различни цели. Ние сме наясно с нашата цел, която е оцеляването в елита и ще се опитаме да я постигнем. До първия гол играхме доста добре и се представихме добре на терена. Левски имаше повече притежание на топката, но до първия гол нямаше много опасни положения. След това, тези два бързи гола, ни отнеха от концентрацията и устрема, което повлия на мача. Левски наистина е един много силен отбор и е трудно да им се противопоставиш. Имат бързи играчи, които са и мощни физически“.

Антон Узунов
93 снимки

„Със сигурност първият гол ни пречупи. Въпреки всички трудности, които имахме през седмицата, ние успяхме се държим равностойно на съперника до този момент. Още по-трудно бе да се защитаваме и трябваше да мислим да изравняваме или да обръщаме резултата“.

„Всеки един мач ще бъде различен и важен от самосебе си. Кръг след кръг се оформят различните нива в първенството, различните подгрупички и с времето ще разберем кои ще са нашите конкретни съперници, с които ще се борим за оцеляването. Важното е, че точно в тези мачове се представяме добре и да се печелят точки най-вече срещу съперниците, които като нас се борят за оцеляването си“, заяви Пеа на пресконференцията след мача.