Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов разкри, че решението за това отборът да не върне гола на Септември е изцяло негово. "Червените" се наложиха над своя съперник с 1:0, а попадението породи много дискусии за феърплея, тъй като малко преди това футболистите на Светослав Петров изкараха топката от игра заради легнал на земята техен футболист.

Филипов сподели, че не е горд от начина, по който тимът спечели срещата. Той добави още, че преди победното попадение футболисти на Септември постоянно са опитвали да накъсват играта и това е натежало при взимането на решението.

"Наистина се получи нервен мач. Не искам да давам спортно-техническа оценка на играта на нашите футболисти. Това ще го направи треньорът. Не се гордеем от начина, по който спечелихме мача. Не че сме направили нещо нередно, но можехме наистина да върнем топката на Септември. 

Подчертавам, че решението да не върнем гола на Септември е мое. Треньорите и футболистите няма как да вземат решение дали да върнем попадението. Може би това не беше правилно, а беше плод на моментна емоция.