Големият талант на Славия - Филип Кръстев, направи любопитно признание за Левски и ЦСКА. Младокът парафира договор с белгийския Ломел, който е сателит на Манчестър Сити, и от зимата ще се присъедини към новия си клуб.

43 снимки

"От седем годишен съм в Славия. Родителите ми ме заведоха на стадиона. Те винаги са ме подкрепяли. Славия е единственият клуб в досегашната ми кариера и винаги ще остане в сърцето ми. Според мен школата на Славия е най-добрата в България. Левски и ЦСКА са ме искали, но не смятам, че едно младо момче трябва да сменя клубовете, ако на дадено място се чувства добре. Отивам в Белгия с нагласата да играя голям футбол. Нищо не ме притеснява", заяви Кръстев.

Антон Узунов
14 снимки

"Опитвам се да стоя стъпил на земята и не се главозамайвам, защото има още много път да извървя. Ломел е добър проект, защото отборът ще бъде изграден от млади футболисти като мен и целта е да се изкачи отбора в по-горната дивизия. Знам английски на доста добро ниво, ще се опитвам да уча и други езици в бъдеще, защото е много важно да можеш да комуникираш с хората. Преодоляване на езиковата бариера е ключова, за да се чувстваш добре, където и да си. След трансфера не са ми се увеличили приятелите, а познатите. Аз си имам близки хора, които са покрай мен от много години и винаги ме подкрепят", добави талантът на "белите".