Звездата на Славия - Филип Кръстев говори за емоциите след красирането на тима в Лига Европа. Той също така сподели подобробности около трансфера си в Манчестър Сити и дали би играл за друг в Блъгария, освен в Славия.

"Това, което направихме през целия сезон, беше страхотно. Но няма нищо случайно. Колективът ни е много добър, а и след като даваме всичко от себе си, няма как да не жънем успехи. Играхме много добре, особено през втората част от сезона. Имаше голямо себераздаванe oт всички момчета", започна младокът.

"Вече съм готов да изляза в чужбина и да се боря за мястото си. Целта ми е да пробия в големия футбол. Много съм щастлив, че бях част от отбора в този паметен сезон за Славия. Оставам тук до Нова година, след което ще заиграя в Ломел. Офертата на Манчестър Сити беше най-добрата. Имаше интерес и от други клубове, но аз без да се замисля грабнах този шанс. Радвам се, че осъществих трансфер. Благодарен съм на Славия. Родният ми клуб има страхотна политика със залагането на младите, виждате, че се дава шанс на собствените кадри. Занапред ще продължат да се случват подобни трансфери. Славия помага на футболистите да направят крачка напред и да играят голям футбол в Европа", каза още той.

ЦСКА, Левски и другите не ме вълнуват. Славист съм от дете. В България не бих играл за друг отбор", заяви Кръстев пред "Блиц".