Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира загубата на „червените“ от Черно море с 0:1, след която столичани се простиха с шанса си да завършат на второто място и ще играят бараж за Европа. Според шефа на ЦСКА, е имало чиста дузпа за неговия отбор, която е била отменена „спорно нарисувана засада“, а грешките в техен ущърб започват да натежават.

„Футболистите дадоха максимума от себе си, искаха да победят. Лошо се разви мача за нас. Първото полувреме беше равностойно, но получихме червен картон и мачът се обърка. След това допуснахме и гол и мачът стана труден за обръщане. Знаем си нашите проблеми. Футболистите дават максимума от себе си във всеки мач, но не се получава. От второ място отидохме на бараж. Това е футбола“, започна Филипов.

Снимка: Startphoto.bg
88 снимки

„Искам да кажа, че ние първо гледаме нашата игра, ние какво правим на терена, но в последно време прекалено много съдийски грешки и то в наш ущърб. Не говорим за съдийството, но днес имаше чиста дузпа недадена. После се даде дузпа, която се отмени заради спорно нарисувана засада. Тези грешки натежават, една грешка може да реши мача. Ние винаги гледаме първо нашата игра и какво правим ние на терена“.

„За предпочитания не може да говорим. Който и да е ще играем и трябва да го победим. Това е един мач, в който всичко може да се случи. Нашето желание да спечелим и да се класираме за Европа. В края на миналата година ние не станахме шампиони заради една точка срещу Лудогорец Не сме очаквали, че така ще се развие шампионата сега. Работим и се надявам да имаме друг облик“.

Снимки: Startphoto.bg
100 снимки

„Със сигурност ще има много нови неща, моделът на управление ще е друг, начинът на работа ще е друг. Има много напускащи футболисти, други ще дойдат, но това е напълно нормално. Това е в реда на нещата. Ще има много промени и те трябва да се направят постепенно. Дали ще има нов треньор, ще го кажем след края на сезона. В момента Стамен Белчев е треньор и ние сме плътно зад него“.

„Нашите футболисти почти не репликират на съдиите, защото имат глоби за това нещо. Ние сме единственият отбор, който не се оплаква от съдиите, но става едно натрупване на грешки, което натежава. За мен ситуацията от първото полувреме е 100-процентова дузпа срещу Хайнц“, заяви Филипов.