“Най-важното е, че философията на Саша Илич съвпада с ДНК-то на ЦСКА - да се играе офанзивен футбол и винаги да се търси победата. Илич е честен човек и гладен за успехи треньор. Най-важната цел е да се изгради силен отбор”, заяви изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов.

“Миналата година след една добра есен, необяснимо защо, се направи една слаба пролет. Едно огромно разочарование остави тя у всички нас. Разочарованието във феновете беше много голямо през пролетта. Целта на планираната обиколка из страната е ясна, защото комуникацията на ниво фенове - клуб, изостава. В момента гледаме да надграждаме, да развиваме тази комуникация. Искаме да посетим феновете, ЦСКА е с огромна фенска база из цялата страна. С тази обиколка искаме да засвидетелстваме нашето уважение към тях и да им отговорим на всички въпроси, които ги интересуват. Обиколката тепърва се планира. Ще има информация кога и къде ще бъдат срещите", каза още той пред БНТ

"В продължение на една година много интензивно се работи за стадиона. Проведоха се много срещи и преговори. Собствениците са осигурили необходимите инвестиции за стадиона. Вече сме на финалната права. За всяка следваща стъпка ще бъдат информирани феновете. Нека да са спокойни, ЦСКА ще има нов стадион", обяви Филипов.

"Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА. Най-нормалното нещо е, когато има добра оферта за него да бъде трансфериран. На този етап той остава футболист на ЦСКА", завърши изпълнителният директор на "червените".