Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни не остана доволен лед тежката загуба в гостуването на Левски с 0:3. Северноирландецът сподели, че ситуацията не е добра в момента, но тимът ще продължи да се бори докрай.

„Дадохме на Левски да вкара голове в недобър момент за нас. Няма как да не сме разочаровани, това е тежка загуба. При първия гол не успяхме да реагираме добре. Левият ни бек не успя да се изтегли като централните защитници“.

Антон Узунов
79 снимки

„Разочаровани сме. Не бяхме остри в преди позиции. Не съумяхме да създадем достатъчно положения. Станислав Костов нацели греда. Той е добър футболист, ставал е голмайстор в шампионата. Не знам какво да ви кажа, готвихме се добре, трябваше да сме готови за този мач. В крайна сметка ситуацията не е добра за нас. Имаме добра група от футболисти. Ще продължим да се борим. Не се представихме достатъчно добре днес“.

„Ние не сме отбор, който разполага с много количество пари. Не може да се мерим с всеки отбор. Знаем къде се намираме и знаем какво искаме да направим, но не сме в добра позиция в момента. Гледаме напред, защото  с тези футболисти трябва да сме реалисти какво качество имаме и какво можем да предложим“, заяви Фийни след двубоя.