Наставникът на Пирин Благоевград - Уорън Фийни, говори след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив и призна, че "орлетата" търсят нов вратар. 

"Мисля, че грешките за двата гола костваха страшно много. Винаги съм казвал, че футболът е игра за тези, които правят по-малко грешки. Не можеш да научиш футболистите си да не грешат. Трудно е, опитвам се да променя настройката им. Не отричам, че търсим вратар. Заради проблеми с Брекзит, не мога да използвам връзките си в Англия", призна Фийни. 

"През първото полувреме ни липсваше качество. Правихме някакви скрити подавания, които бяха по-сложни, от това, което може да ни свърши работа. И двата отбора играха преди 4 дни и това даде отражение. Опитахме се да направим промени по фланговете, но загубихме." 

"В Пирин има много играчи, които са играли на най-високо ниво. Всеки иска да победи, аз няма да направя нищо, за да спра това желание за победа, но е трудно. Разбира се, че нападателят ще се сърди на защитника, когато не е предотвратил гол." 

"Николай може би ще играе още идната седмица, но трябва да бъдем много внимателни с него. Докато Дяков със сигурност ще липсва срещу Левски. Това са двама много важни играчи за нас, но няма как да зададем времева рамка за завръщането им", завърши специалистът.