Ръководството на Лудогорец и Ференцварош продължават да преговарят за халфа Алекс Сантана, пише „Мач Телеграф“. Преди няколко дни се появиха информации, че унгарският гранд е извадил 2 милиона евро за бразилеца. Това е сума, която респектира, но ако разградчани продадат Сантана, съвсем ще останат без вътрешни халфове и заради това сделката може да не стане факт.

Стефан Баджи вече бе изтъргуван в Еюпспор, а Клод Гонсалвеш е наказан и по този начин треньорът Анте Шимунджа разполага единствено с Мануел Шоу, както и с гореспоменатия Сантана.

Антон Узунов
17 снимки

Ференцварш направи страхотна сделка през тази зима, като продаде албанския национал Мирто Узуни на Гранада за 4 милиона евро. Така че за клуба от Будапеща 2 милиона евро за Сантана не са проблем.

Унгарците искат бразилеца още от миналото лято, но тогава даваха по-малко пари за него. Сега сумата е завишена, защото треньорът на тима Станислав Черчесов иска на всяка цена футболиста на Лудогорец в своя състав.

Последната дума обаче ще имат от Разград. А те вече отказаха оферти за няколко свои титуляри – Кирил Десподов, Пиерос Сотириу и Доминик Янков.