Бразилската звезда на ЦСКА Евандро беше награден за най-добър играч на III-я кръг на efbet Лига. Той благодари на всички, които са гласували за него. Бразилецът заслужи наградата с двата си гола срещу Славия. Той пребори бившия играч на Левски Давиде Мариани , Бирсент Карагерен от Локо Пловдив и Елиша Сам от Арда (Кърджали) за наградата.

„Много съм шастлив, че съм избран за играч на кръга. Благодаря на всички, които са гласували за мен, а също така на моите съотборници, треньорите и ръководството“

„Готови сме за мача със Зоря, треньорът ще ни даде правилните насоки за мача. Трябва да сме концентрирани. После ще мислим за Лудогорец“.

„Трудно е да се играе като имаме мачове през няколко дни, но имаме силен колектив. Трябва да използваме максимално времето за възстановяване, за да играем на 100%“.

„Във футбола има движение нагоре-надолу, не е хубаво за отбор като ЦСКА, но мисля, че вече излязохме от тази ситуация“.

„Ние трябва да вярваме, че може да победим всеки отбор в света, вярвам в себе си и в своите съотборници. Трябва играем на максимално добере и да сме концентрирани, за да побеждаваме всеки“.

Нямам впечетление от Зоря, трябва да използваме всички инструкции от треньора, за да играем добре и да победим“.

„Дава ми се повече шанс последно време, а тайната е да влизаш на терена да играеш своята игра. Записвам повече минути и мога да покажа своите качества“.

„Всеки треньор има свой начин на работа, а Люпко ни вдъхва много доверие и вярва в нас. Той има по-различна тактика“.

„Опитвам да се впиша във всяка тактическа схема, най-важното е да си на терена и да играеш, опитвам се да правя това, което мога най-добре, обичам да играя футбол“.

„Много съм щастлив за националния отбор на Бразилия, имат силен колектив, винаги ги подкрепям. Голяма чест е да играеш с националната фланелка, независимо дали за Бразилия или за България“, завърши бразилецът.