Нападателят на ЦСКА Евандро спечели наградата на GONG.BG за „Играч на мача”. Това стана след вашия вот, а навярно той е бил продиктуван от гола на бразилеца във вратата на Ботев Враца, донесъл победата за „червените” в четвъртия кръг на efbet Лига.

Бразилецът призна, че програмата на ЦСКА е тежка, но с концентрация „червените” би следвало да печелят всичките си мачове.

„В съблекалнята говорихме, че тези три точки ни трябват. Много съм доволен, че успяхме да вземем успеха и благодаря на Господ, че ми помогна да вкарам този гол. Поздравление за всички мои съотборници за победата срещу Ботев Враца”, започна Евандро.

„Много трудна програма имаме сега. Мачове четвъртък-неделя и с това доказваме силата на нашата група – с победи. Трябва да продължим концентрирано и победите ще продължат да си идват”, акцентира голмайсторът за „червените”.

„Не само на мен ми дава увереност тези голове, а на целия отбор. Следващите мачове са дерби с Лудогорец и със Зоря Луганск. Трудни са и трябва да сме концентрирани и да можем да се борим с Лудогорец за титлата”, завърши играч №1 на ЦСКА – Ботев Враца – Евандро да Силва.