Етър Велико Търново следи ситуацията около бившия нападател на Левски Станислав Костов. В момента благоевградчанинът се опитва да си намери отбор в чужбина. Но предвид това, че през целия минал сезон той беше контузен и така и не успя да си върне формата, подобна сделка е трудно осъществима, пише Меридиан Мач.

Ясно е, че на стадион "Ивайло" няма как да си позволят заплатата на Костов и той ще трябва да направи компромис, но пък ще му бъде гарантирано титулярно място. А само с редовни изяви Костов ще успее да си върне познатото лице. Костов можеше да заиграе в родния Пирин, но от клуба се отказаха от него, защото треньорът Уорън Фийни разполага с Преслав Йорданов, Владислав Златинов и Джордж Оукли. 

На "Ивайло" търсят попълнения за атаката, защото Тонислав Йорданов се върна в ЦСКА, а Флорент Боджадж отиде в германския Кикерс Офенбах. Така в момента Петко Петков разполага само с Милчо Ангелов и ветерана Иван Петков.

От Арда Кърджали също са проучили възможността да вземат Костов, но за момента подобен трансфер не е приоритет, защото на върха на атаката е Радослав Василев, на който разчита наставникът на Арда Николай Киров.