Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билети за мача с Крумовград, съобщават от футболния клуб. Двубоят от 6-ия кръг на efbet лига е в неделя (20.08) от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. 

Билетите вече са налични онлайн на сайта: ticket.koleja.bg. Пропуските се продават и в двата фен магазина на "жълто-черните" - на стадион "Христо Ботев" и на ул. "Райко Даскалов" №40.

Всички фенове, които закупят билети онлайн до събота (включително), ще получат 5% отстъпка от цената на билета.

Цената на пропуските е както следва:

Трибуна Юг – 12 лева'

Трибуна Север – 12 лева;

Трибуна Изток – 15 лева;

Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15 лева;
Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20 лева;
Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) – 30 лева;
Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 35 лева;
Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70 лева.

Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място). Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

Притежателите на членска карта получават 60% отстъпка от цената на единичен билет. За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Билетите за феновете на Крумовград, които са на цена 12 лева, ще бъдат налични онлайн на ticket.koleja.bg, както и в деня на мача на каса пред гостуващия сектор.