Наставникът на Левски Елин Топузаков не остана доволен от резултата на мача срещу ЦСКА 1948, след като двата тима завършиха 2:2.

"Не мога да кажа защо се получи този резултат. Теренът ни затрудни. Получихме в ранните минути и двата гола на ЦСКА 1948. Ще анализираме нашите грешки и ще си ги кажем, за да не ги допускаме друг път. Странното е, че имахме серия, без да допускаме гол, а сега ни вкараха два. Не сме доволни, защото гонихме трите точки", започна Топузаков.

"Атмосферните условия повлияха най-вече. Техническите сили на двата отбора се изравняват така. Стана битка и двуостър мач, който беше с много дълги топки и борба за първа и втора топка. Малко се огънахме, но съм радостен, че реагирахме, след като допуснахме първия гол", продължи специалистът.

"През второто полувреме беше необяснимо. Говорихме, че трябва да натиснем, да вкараме голове, но не изглеждахме по начина, по който ми се искаше. Стана битка, в която прегряхме и не успяхме да постигнем победата", добави наставникът на Левски.

"Очаквам от всеки повече. Трябва да изглеждаме по-хомогенен начин. Не сме стабилни във владеенето на топката. Днеска просто беше различен мач, заради терена, който предразполагаше към битка. Трябва да има най-вече раздаване в името на отбора", завърши Елин Топузаков.