Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха на своя тим над ЦСКА 1948 с 2:0 в мач от деветия кръг на efbet Лига, но иска играчите му да задържат това ниво и да не се отпускат в предстоящите двубои.

"Движим се в правилната посока. Противникът не успя да мине много пъти центъра, което е добре за нас. Имахме 14 дни да работим и да се подобрим във всички аспекти. Футболистите разбират по-добре моите идеи, а и физически се чувстват по-добре", започна той.

"Победата е най-важна. Техният най-добър играч бе вратарят им, което говори много. Доволен съм от доминацията ни, можехме и с 4:0 да спечелим, но съм щастлив и на 2:0. Винаги съм вярвал, че ще станем добър отбор, това е процес. Важното е да останем здраво стъпили на земята, защото следващият мач ще е много труден за нас", продължи Ел Маестро.

"Футболистите изпълниха на 90% това, което исках. Тренираме едно и също нещо всеки ден. Доволен съм, като виждам това, което тренираме на Панчарево, да се пренася и на „Българска армия“, добави специалистът.

"Трудно е да се иска повече от това, което показахме днес. Трябва да задържим този интензитет и желание. Не значи, че ще печелим всеки мач, но ще показваме добра игра. Ботев се представя по-добре, когато не владее топката. Очаква ни труден мач, в добра форма са", завърши Нестор Ел Маестро.