Абел Анисе и Ренан дос Сантос ще пропуснат предстоящия сблъсък на Лудогорец с Берое в събота. Халфът е получил травма на тренировка, докато стражът на разградчани все още тренира индивидуално.

„Имаме някои проблеми с травми. Анисе се контузи на тренировката. От друга страна имаме достатъчно играчи и не мисля, че трябва да пазим някого за плрейофа в Лига Европа. Имаме време да се възстановим за мача в четвъртък. Не мисля, че трябва да пазим някого”, сподели Върба на пресконференция.

„Както Анисе, така и Ренан няма да попаднат в групата за мача с Берое. От понеделник Ренан трябва да започне подготовка с отбора. Засега се готви индивидуално, но всичко е наред. Георги Терзиев вече тренира с отбора, в добро състояние е и ще попадне в групата за мача. През миналата седмица игра 45 минути за втория отбор. Няма причина да не попадне в групата за мача с Берое”, продължи специалистът.

Относно налагането на юношата на клуба Доминик Янков, Върба коментира: „Мисля, че сами виждате, че Доминик във всеки мач израства. Млад, перспективен футболист за нашия клуб. Показва го в тренировките, така и в мачовете, и затова получава моето доверие”.