Наставникът на Локомотив София - Данило Дончич, заяви след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив, че неговият отбор се е раздал и е заслужавал да си тръгне от града под Тепетата поне с една точка.

„Мисля, че нашите момчета се раздадоха и им честитя. Борба беше от първата минута. Заслужавахме повече от загуба. Локо Пд освен двата си гола, имаше само още един удар към нашата врата. В защитен план играхме дисциплинирано. На контраатаки бяхме опасни, жалко, че не взехме нито една точка“.

start-photo.bg
72 снимки

„Дойдохме тук да се защитаваме и да играем на контраатака. Няма какво да крием. Затворихме им крилата. Освен дузпата през първото полувреме те нямаха нищо. Жалко, че толкова борба и раздаване и си тръгваме от тук без точка. Заслужавахме поне една“.

„Вкарахме гол от статично положени и започнахме да играем футбол. Искахме да се отворим повече и с пасове да се опитаме да атакуваме вратата. Второто полувреме тръгнахме така, имахме удари, но не успяхме да вкараме гол“.

„Пораженията ни идват срещу добри отбори, поне откакто аз съм треньор. Трябва малко време и търпение. Играем по-добре във всеки мач. Аз виждам как изграждаме един стил на игра. Показваме, че момчетата се борят един за друг, няма проблеми. Има прекрасна атмосфера в съблекалнята”, заяви Дончич след двебоя.