След бурните събития в последните дни, Левски получи и добра новина днес. Капитанът на „сините“ Живко Миланов тренира с тима.

Антон Узунов, Ilian Telkedzhiev / LAP.bg,
36 снимки

Защитникът на столичани лекуваше травма и пропусна важните двубои с Лудогорец в efbet Лига (б.а. срещу разградчани той изтърпяваше и наказание) и с Локомотив Пловдив за Купата на България. Неговата липса се усети, защото в тези двубои „сините“ не само имаха нужда от стабилност в отбрана, а и от лидер на терена.

По време на извънредното положение Живко Миланов се подложи на операция, която го извади извън сметките на Петър Хубчев за първите мачове от подновяването на шампионата. Все още не е ясно дали бранителят ще стартира при гостуването на Левски на Арда в неделя, но това е добър знак, че той ще бъде готов за реванша срещу Локомотив Пловдив на „Герена“ след две седмици.

Българският специалист не изведе отбора в днешната тренировка, а заниманието бе водено от Георги Тодоров. Почти е сигурно, че Хубчев няма да бъде треньор на Левски, а опитният специалист ще завърши сезона начело на „сините“.