Днешният петък е съдбоносен ден за Левски. На Герена очакват отговора на боса Васил Божков за акциите на клуба. Това съобщи треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов, който изяви желание да стане техен приносител. 
 
"Най-доброто решение е, ако съществува вариант г-н Божков да продължи да финансира клуба. Ако не може, чрез негови партньори или рекламодатели - това също е опция, те да извадят колата от калта. 
 
Краен вариант е акциите да попаднат у нас, привържениците, за да можем да отидем и да просим от врата на врата. Това ще бъде някакъв кърпеж, но и някакво спасение. Защото патовата ситуация, в която е Левски, изисква отговори. Ние не сме в състояние да го притискаме, но трябва да каже.
 
По никакъв начин, който и да е представител на държавата, не ми е поставял условие. Както мога и да гарантирам, че по време на разговорите г-н Божков за миг не ми е поставял условие - това или онова. 
 
Но съм убеден, че ще даде акциите добронамерено. Защото няма нужда да слага на здрава глава бинт", каза Папазов пред телевизия "Европа".