Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, заяви, че партньорството между "червените" и бранда за екипировка "Макрон" е част от промяната, която извършват в клуба. 

"Това, което се опитваме да постигнем в клуба, е промяна. Спортно-техническите цели и предизвикателства са ясни. Там всички искаме да видим ЦСКА на върха, но докато за това се грижат треньорският щаб и отборът, ние като оперативно ръководство искаме да променяме към по-добро и дейността на клуба извън терена. Искаме да удовлетворим високите изисквания на нашите фенове във всяко едно отношение", заяви Филипов.

"Напълно осъзнаваме, че досега маркетингът с предлагането на официални, тренировъчни екипи и отделни фен-артикули не беше на ниво. Затова и предприехме тази важна стъпка, сключвайки договор за партньорство с компания, която може да изпълни поръчките  за цяла гама екипировка и покрие критериите ни за естетика и качество. Световен  бранд, с който съвместно ще сътворим ексклузивен и специален модел, а не просто да ни ограничи в избора със стандартен каталог. До този момент имахме изключително лимитирани възможности по отношение на тези важни за нас компоненти." 

"Сключихме договор за 2 години, който е с възможност за удължаване. Вярваме, че и ние като клуб, и нашите фенове ще бъдем доволни от това сътрудничество, чиято единствена цел е да предложим на привържениците ни достатъчно количество, разнообразие и качество на продуктите", допълни Филипов.