Вратарят на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш, който беше в основата за това „смърфовете“ да вземат точка срещу градския съперник Ботев на „Колежа“, сподели мнението си след нулевото равенство. Стражът на „черно-белите“ заяви, че се надява в най-скоро време отборът да се върне към играта си от началото на сезона.

„Това е дербито - на техния стадион, без нашите фенове. Разбира  се, че е трудно. В някои ситуации нямахме достатъчно спокойствие. Поддадохме се на атмосферата. Важно е, че взехме една точка“.

start-photo.bg
53 снимки

Шест мача нямаме победа, но в съблекалнята сме като едно семейство. Излизаме всеки мач да го спечелим. Ако не можем да бием, е важно да не загубим. Предстои ни мач срещу Локо София, в който ще дадем всичко възможно да вземем трите точки. Делим първото място с ЦСКА и Черно море, но трябва да се върнем към това, което правихме на старта на сезона“.

„Има много добри вратари в България. Не искам да говоря за себе си, има други хора, които трябва да го правят. Аз съм концентриран върху играта си в Локомотив Пловдив и предстоящия мач с Локо София“, заяви Хоркаш.