Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев сподели първите си впечатления след нулевото равенство срещу Ботев Пловдив в "Коматево".


"Чувствам се длъжник. Можех с много повече да помогна на нашия отбор, но има обективни и субективни фактори, които не ни позволиха да играем. По-голямата вина е в нас, но с такова съдийство...нямам претенции, че е ощетил нашия отбор, но просто всяко едно докосване се свиреше фаул. Може би съдията бе човекът, който най-много се радва на тази поделена точка, защото такъв страх в съдия не съм виждал.

За нашето представяне - много по-добро в защита. Смятам, че някои от нашите защитници заслужава да се отличи, но мисля че изиграха и тримата много силен мач. С изключение на 1-2 ситуации имаха 1 чисто положение. Ние имахме няколко, които недоразвихме добре, но като цяло много равностоен мач, много борба и качеството беше много по-ниско от това, което феновете заслужават. Първи мач, не сме във форма и двата отбора. Много напрежение, много борба, но качеството на футбола-ниско."