Дебютантът на вратата за ЦСКА Димитър Евтимов остана много щастлив от победата и от дебюта си за "червените". Стражът коментира конкуренцията с Густаво Бусато, както и очакванията от сблъсъка в Лига Европа срещу Йънг Бойс идния четвъртък.  

Lap.bg
46 снимки

„Според мен първото полувреме беше равностойно, и двата отбора играха на ни ниво. Второто полувреме ние владеехме инициативата, те има една, две контраатаки. Заслужено победихме, показахме характер, вкараме в последната минута“.

„Тези мачове, в които не успяхме да победим ни тежаха. След тежкия мач в Рим успяхме да победим. Гледаме за мача в четвъртък“.

„Много се радвам. Фен съм на ЦСКА от дете, сбъдната мечта е да играя. От 10 месеца не бях играл заради контузия, COVID. Радвам се, че всичко свърши с победа“.

„Густаво игра много добре в Рим. Добре е отборът да има двама солидни вратари. Който се представя по-добре заслужава да играе“.

„Отиваме да се борим. Тежък мач ще бъде. Добър отбор са, ще играем на изкуствено игрище, което може би ще в тяхна полза. Мачът им беше отложен днес, така че ще са по-свежи. Ще покажем характер, ще се борим с тях и ще покажем добро лице“.

„Мисля, че физически сме добре. Тежко е след мачовете, пътувания. Ще бъде тежко, но момчета мисля, че ще бъдат добре“, заяви Евтимов.