Стражът на ЦСКА Димитър Евтимов даде оценка на контролата срещу Ботошани, която "червените" спечелиха с 1:0.

"Получи се доста добър мач срещу труден опонент. Излязохме с доста млади момчета, даде им се шанс и те го оправдаха напълно. И двата отбора имаха положения, но като цяло ползотворна контрола се получи", започна вратарят.

"В този период на сезона в подготовката краката са доста тежки. Говорих си с Антони Иванов от Ботошани и при тях нещата са така. Нямаше толкова качество, повече битка, но това е нормално"., сподели още Евтимов.

"Мисля, че всички се представихме на добро ниво. Нашият състав в момента е ограничен, ние ще трябва да разчитаме на младите, те показаха и днес, че могат да играят за ЦСКА. Ако се трудат, както го правят, имат шанс в ЦСКА"

"Аз имам само една цел и тя е ЦСКА да стане шампион. Аз няма да спра, докато ЦСКА не стане шампион. Миналата година малко ни остана, за съжаление не успяхме, но се надявам този сезон да надградим и това да бъде нашата година", допълни той.

Димитър Евтимов коментира, както предстоящия мач със Сепси в квалификациите за Лига на конференциите, така и контролата срещу Базел, която "червените" ще изиграят.

"Няма значение срещу кой играем, всеки европейски мач е труден. Мисля, че ние сме фаворити в мача със Сепси, ние сме един евробец. Няма да е лесно. Със сигурност Базел се отличава, знаете тяхната класа, стигнаха до полуфиналите на Лига на конференциите. Приятелските мачове са по-различни, резултатите нямат значение", завърши стражът на ЦСКА.