Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, който отбеляза два гола и помогна за успеха на „орлите“ над Левски във финала за Суперкупата на България, сподели, че всеки един трофей е важен отбора и поздрави „сините“ за добрата игра.

„Всеки един трофей е важен и за нас, и за клуба като цяло. Радостно е, че дойде срещу силен отбор, който е Левски. Изиграхме хубав мач, получи се добро дерби. Накрая емоции, в последните минути гол, дузпи. Мисля, че се получи хубав мач. Важна победа за нас и важен трофей“.

Антон Узунов
52 снимки

„Не, нямам никаква закачка с феновете на Левски. Те скандират моето име, аз нямам никаква закачка с тях. Играя си моята игра и не се занимавам с никой“.

„Не, всеки мач е специален, когато отбелязваш голове. Хубаво е, че беше финал, много важен мач, два гола, но трябва да отбележим, че и Серджио Падт помогна много“.

Антон Узунов
18 снимки

„Левски е добър отбор, има добри състезатели, имат добър треньор, добър колектив. Мисля, че стана хубав мач. Първото полувреме за Левски, нашето силно полувреме беше второто“.

„Имаме мач с Хебър, след това ще мислим за Рома. Разбира се, това вече е Лига Европа и е първи мач от групите. Ще бъде хубаво да започнем с победа“.

„Ако не вярваш, защо си на терена? Трябва да вярваш до последно. Левски водеха в резултата, но ние знаехме, че ще създадем ситуации. Въпросът беше дали можехме да ги отбележим и дали сме максимално концентрирани. Радостно е, че успяхме да отбележим двата гола. Лошо е, че допуснахме такъв в последните минути, но радостно е, че победихме“, заяви Десподов.