Националът на Лудогорец Кирил Десподов не крие вълнението си от очакваната десета шампионска титла в Разград. Пред официалния сайт на клуба той говори за битката за титлата, представянето си през този сезон и бъдещето си.
"Настроението ни е преповдигнато. Невероятно е да чувстваш, че си на победа от титлата. Сезонът не бе много труден. Но имаше един момент, в който конкурентите се доближиха до нас на шест точки. Дойде мачът с ЦСКА в Разград, който спечелихме и се утвърдихме на върха със сериозна преднина", обясни той.
 
Десподов си направи и самооценка на досегашното представяне в Лудогорец. 
 
"Не съм в топформа. Не съм дал това, което мога на Лудогорец. Имам по-големи възможности. Хората в клуба го знаят. Ако трябва да си пиша оценка от 2 до 6, пиша си 4. Още с идването в Лудогорец си поставих за цел да станем шампиони и да играем добре в евротурнирите. Головете ми липсват, но компенсирам с асистенциите", откровен е той.
 
Националът сравни Лудогорец с последните си два клуба - Каляри и Щурм. 
 
"Базата и условията за развитие в Лудогорец са невероятни. Клубът ти дава всичко, за да се развиваш като професионален футболист. Лудогорец е на високо ниво и в Европа. Може спокойно да се конкурира с клубове от водещите първенства", добави Дедподов.
 
Какво още каза Десподов - вижте в прикаченото видео