Звездата на Лудогорец - Кирил Десподов, заслужено спечели приза за Играч на мача след успеха с 3:0 над ЦСКА в мач от петия кръг от родната efbet Лига. №11 на "орлите" посочи причините защо тимът му е поразил съперника и призна какво е казал на вратаря Густаво Бусато след вкарания гол в срещата, провела се в Разград.

"Мисля, че категорично надиграхме ЦСКА. доста повече държахме топката и ни се получаваше изнасянето от вратаря. Търсехме зад защитата пасове и всичко се получи. Радваме се, че вкарахме три гола, можеше и повече, но нека не бъдем алчни. 3:0 е достатъчно".

"Трябваше да подобрим играта си от Казахстан. Не играхме така както трябваше там. Днес показахме друго лице и трябва да го покажем това лице срещу Астана. Ако играем така, нещата ще ни се получат", сподели още капитанът на "орлите".

startphoto.bg
57 снимки

"Не съм човекът, който трябва да коментира ЦСКА, тъй като играя в Лудогорец. Искам да кажа, че - да, окей, нямат добри резултати при Нестор Ел Маестро, но ако някой се слуша в мен, имат доста добър треньор. Трябва да му се даде време, дойде в тежка ситуация. Той е много интелигентен, разговаря с играчите. Играл съм при него, направих добри игри. Трябва търпение просто. Дали ЦСКА е свалил нивото, ще го запазя за себе си. Радвам се, когато ние побеждаваме и вървим напред".

"Приятен разговор проведох с него, пита ме как е семейството ми, аз за неговото. Говорихме за футбол. Каза, че ще се радва да ме види в силен отбор в чужбина. Радвам се, че го видях от престоя си в Австрия. Пожелахме си успех. В ЦСКА винаги има напрежение. Феновете изискват много от играчите и те трябва да не се поддават на емоциите, тъй като само те могат да излязат от ситуацията".

"Бусато се опита да ме разконцентрира по някакъв начин. Не му се получиха нещата. Каза ми, че знае къде ще я бия. Вкарах му я и се израдвах. Опита се да развали точката за дузпа с крака, но това са номера, които Господ ги връща.