Треньорът на ЦСКА Даниел Моралес бе доволен от успеха над Монтана с 2:1 на „Огоста“.

84 снимки

„Доволен съм от победата. Мисля, че можеше по-рано да приключим двубоя. Отборът продължава да създава много положения, но когато трябва да вкара топката във вратата, не го прави. Поздравявам Монтана, защото от началото на сезона играят добър футбол. Дойдохме тук за да вземем трите точки, поздравявам момчетата, защото не беше лесно след тази загуба в Лига Европа“, заяви Моралес.

„Нямам предвид, че влязохме неспокойни в мача, а това, че когато сме пред вратата играчите са такива. Целият отбор работим, за да изкараме един човек, който да остане сам срещу вратаря, но той спаси 90% от положенията, които създадохме. Трябва да сме в тази част от играта и да сме по-амбицирани, че нещата ще се получат. Али Соу не беше вкарвал гол от много време, но да сте видели, че не работи за това. Много добре момче, което пресира и работи много. Казах му, че има Господ и ще успее отново да вкара. Заслужено го направи днес“, добави още той.

„Работата на треньорите бе да се концентрираме върху нагласата за този мач. Не е лесно след загубата в Берн. Видяхте, че момчетата отговориха на това. В началото влязохме добре концентрирани и мотивирани. В крайна сметка футболистите са професионалисти и трябва да играят, за да защитят емблемата на ЦСКА. Сега искаме само да видя усмивката на играчите, защото напрежението не е малко. Това е не само към футболистите, а към целия клуб. Имат два дни почивка и искам да се забавляват и да не мислят за футбол. След като се върнем към тренировките да знаят, че започваме работа“, каза треньорът на ЦСКА.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.