Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след тежката загуба с 0:4 от ЦСКА. Той заяви, че не прави трагедия от поражение, а изводи. Въпреки това обяви, че не е добре да падаш с по четири гола.

„Не е лесно да се обясняват грешките. Играхме с много силен противник, който се бори за титлата. Бяха господари на терена. Нашият отбор успя да противодейства на някои ситуации. Знаем силите на ЦСКА. Тежка загуба, не ми харесва. Яд ме е за това нещо. Не се прави трагедия, а изводи. Не ми харесва да падам с по четири гола. Трябва пак да говоря с момчетата какви са грешките. Не е лесно да се обяснят такива загуби”, каза Моралес.

„Първо търся причина в себе си. Има индивидуално поведение, няма как да не се възползват от грешките. Добрият отбор се възползва от най-малката грешка. Така стана днес. Не мога да обвиня само защитата. Може да подобрим някои неща”.

„Може би липсва нещо и в мен. Тези момчета имат отговорност, но ако не сме на 100% концентрирани, допускаме грешки и стават голове”.

„Когато идваме на „Армията”, да играеш тук е удоволствие. Играем срещу голям отбор, борим се срещу добър противник. Има ситуация, в която трябва да се надиграваме. Ако стоим само отзад, няма да имаме нито една атака. Има неща, които трябва да подобрим. Това ще се получи с малко повече време. Няма да загубя вяра”, каза Моралес.