Бившият футболист и треньор на ЦСКА – Даниел Моралес, сподели мнението си за случващото се в клуба в последно време. „Червените” претърпяха истинско фиаско в efbet Лига, и въпреки че в един момент бяха претендент за титлата, в крайна сметка тимът дори не успя да се класира за европейските клубни турнири.

Според бразилеца в ЦСКА всичко трябва да започне от нулата.

„Много съжалявам, че така завърши сезонът за ЦСКА. Стамен Белчев, след всичко, което е дал за този отбор, не заслужаваше да завърши сезона по този начин. Познавам го лично, на него му „гори“ за ЦСКА много повече, отколкото на много други хора. За съжаление, трябва да се променят много неща, за да се върне ЦСКА там, където му е мястото”, сподели Моралес пред „Мач Телеграф”.

„Някой път, за да построиш къща е по-лесно да я разрушиш и да я направиш наново. В момента има нужда точно от това – да се разруши това, което има и да се направи наново. Дали е чужденец, или българин – това трябва да е човек, който е разбрал какво е ЦСКА. Сякаш малко се загуби магията на ЦСКА. През 2003 г. играх срещу ЦСКА. Атмосферата тогава ме накара да си поставя за цел един ден след това да играя за ЦСКА и успях да го направя. Треньорът трябва да направи това, в което вярват феновете, защото толкова години това така и не се случва. Вярвам, че за ЦСКА предстои голяма промяна оттук-нататък след всичко, което се случи. Дано се вземе поука, а от нулата да се започне изграждането на името ЦСКА”, каза още той.