Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, коментира поражението на тима си след загубата с 0:2 от ЦСКА у дома. Бразилецът остана на мнение, че отборът се е представил добре, но е време резултатите да се подобрят.

„Отборът се представя на добро ниво. Създадохме немалко положения. Когато бяхме по-добри, една такава индивидуална грешка… При втория гол също грешка – умора, липса на концентрация и комуникация. Момчетата се представиха добре. Събраха се доста негативни грешки. Идва следващият мач, трябва да подобрим играта и да имаме по-добри резултати. Време е да натрупаме повече точки“, заяви Моралес.

start-photo.bg
100 снимки

„Доволен съм от представянето, но за съжаление не успяхме да вземем поне точка. Трябва да се учим от грешките, за да се случат по-добре нещата в следващите кръгове“, каза още треньорът на врачани.

„Мартин (б.р. - Христов) се представи отлично, момчето е на 19 години. Поздравявам него, както и целия отбор. Ако нямаш добър синхрон, е трудно. Вратарят се представи доста добре. Доволен съм от представянето на отбора, но за съжаление не успяхме да спечелим поне точка от този мач“.

„Нямаме много подкрепа от нашите халф-бекове, защото хвърлиха много сили. Трябва да се поучим от грешките си, за да ставаме по-добри“, завърши Моралес.