Треньорът на Ботев Враца Дани Моралес разкри, че няма притеснения преди мача с Левски днес.

„Очакванията ми са нашият отбор да покаже това, което тренира. Подготвихме се добре през тази седмица. На тези момчета заслужава да им се обърне внимание. Те трябва да дадат максималното от себе си“, обясни Моралес пред „Мач Телеграф“.

„Футболистите ще продължат по този начин, защото това е единственият им път към големия футбол. Искам да продължим да надграждаме и да се развиваме във всеки мач“, каза още Моралес.

12 снимки

„Нямам притеснения. Контузиите са част от футбола, част от всеки отбора. Чавдар Ивайлов и Колев са извън строя за мача с Левски. Имаме още 2-3 играчи с болежки, но ще преценяваме кой ще може да играе“, добави още Моралес.

„За мен няма особена разлика между мачове с отбори като Левски, ЦСКА, Локо Пловдив, Ботев Пловдив, Арда, Лудогорец. Това са силните отбори в България и трябва да се доказваме срещу тях“, обясни още Моралес.

„Направихме всичко възможно, за да се запознаем със силните и слаби страни на нашия опонент. Сигурен съм, че и в Левски са направили същото, защото колегите дори дойдоха да гледат на живо предишния ни мач“, заяви той. „Нужно е да сме умни и да преценяваме кога да сме агресивни. Ще има периоди, в които ще трябва да бъдем търпеливи. За мен е важно след двубоя момчетата да изпитат удовлетворение от положения през седмицата труд“, добави още Моралес.

Повече подробности четете в днешния брой на "Мач Телеграф"