Националният вратар от близкото минало Йордан Господинов коментира пред NOVA и GONG.BG излезлите по-рано в медиите информации, че бъдещето му е свързано с треньорски пост в Ботев Пловдив. Господинов категорично се разграничи от тези твърдения в печатните издания, че е възможно да стане треньор на вратарите на тима от Коматево.

Господинов призна, че е в отлични отношения с вратарския щаб на „канарчетата”, след като е имал отношения с треньорите, докато е играл в Локомотив Пловдив, но тези информации категорично не отговарят на истината.

„Изключително ми е неприятно да ми се замесва името с неща, свързани с Ботев. Уважавам отбора, а те имат треньор на вратарите – Михаил Ролев, с който съм в отлични отношения. Работили сме заедно в Локомотив Пловдив. Пожелавам на Ботев по-добри времена, защото сега има сътресения и проблеми в клуба им, но не искам да ми свързват името с Ботев Пловдив. Сега имам други проекти, свързани с DIEMA SPORT. В понеделник поради ангажимент към Асоциацията на българските футболисти бях на Коматево, а час по-късно и на Лаута, а това са рутинни неща, които са свързани с АБФ. Това, че съм бил там, няма общо с Ботев Пловдив.. Пожелавам успех на Ботев и Локомотив, но не ми е приятно да ми замесват името ми с тези неща”, коментира Господинов пред GONG.BG.