Динамично темпо и няколко гола белязаха двустранната игра по време на тренировката на ЦСКА. Наставникът Саша Илич раздели футболистите на две формации, които в полувремена от по 30 минути показаха много старание и желание за изява, съобщи официалният сайт на клуба.

Младокът Марк-Емилио Папазов откри резултата в полза на „червените“ с техничен гол след асистенция на Станислав Шопов. Халфът действаше в средата на терена с другото ново попълнение - Лазар Туфегджич и двамата се понравиха с креативните си идеи.

Официален сайт на ЦСКА - ​cska.bg
5 снимки

Французинът Тибо Вион изравни за опонентите след центриране от ляво на Галин Минков. След почивката „белите“ материализираха офанзивните си действия с още три попадения. Йоан Баи завърши хладнокръвно отлична триходова комбинция с Вион и Браян Морено. След това Феде Варела се възползва от пробив и пас на Александър Бучков, а колумбиецът Морено успя да увенчае активната си игра с майсторски гол за крайното 4:1.

„Доволен съм от желанието за игра. Добра динамика, стойностни атаки и попадения. Имаме още много работа в игрови и кондиционен план. Разбира се, все още е рано да давам оценки, но определено първия етап от подготовката премина много добре“, сподели старши треньорът на ЦСКА Саша Илич.