Отборите на ЦСКА и Витоша Бистрица затварят съботната програма от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата между двата тима на "Българска армия" е с начало в 20 часа и ще може да бъде наблюдавана в ефира на DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. Мачът също ще може да бъде проследен минута по минута в GONG.BG.

Изминалата седмица беше изключително турбулентна за състава на ЦСКА. "Червените" допуснаха загуба в гостуването на Берое с 1:2, а дни по-късно клубът обяви, че Люпко Петрович се оттегля от треньорския пост. В двубоя срещу Витоша отборът ще бъде воден от досегашните асистенти на сръбската легенда начело с Добромир Митов, който стартира сезона като старши треньор.

Извън състава на "армейците" отново ще остане централният бранител Николай Бодуров, като причината продължава да се крие в разногласия с ръководството.

Витоша Бистрица, от своя страна, все така има едва 1 победа от 11 мача и само 3 точки като цяло в елита ни през този сезон. Момчетата на Енгибар Енгибаров поизпотиха Локомотив Пловдив, но отново останаха с празни ръце.

Извън строя за мача на "Армията" ще бъде Емил Гъргоров, който продължава да изтърпява наказание от 5 мача. Вратарят Християн Василев, от своя страна, е с контузия и също пропуска мача.