ЦСКА излиза срещу хита на миналия сезон в efbet Лига Крумовград във втората си контрола за лятото. Срещата, която ще бъде и първа ва лагера на „червените“ в Банско, стартира в 17:30 часа и на сайта Gong.bg ще я проследим на живо.

Преди няколко дни възпитаниците на Томислав Стипич победиха с 2:0 Беласица Петрич на своята база в Панчарево, след което се отправиха към Банско, където ще поведат основната част от подготовката си.

start-photo.bg
98 снимки

За днешната среща не е ясно дали участие ще вземе Християн Петров. Централният защитник поднови занимания със съотборниците си, след като получи допълнителна почивка заради мачовете на националния отбор в началото на месеца. Възможно е, обаче, той да бъде съхранен за следващата проверка на тима, която е срещу Политехника Яш в събота.

Крумовград, от своя страна, стартира лятната си подготовка с убедителна победа от 5:0 над изпадналия от елита Пирин Благоевград.

До края на лагера си в Банско пък ЦСКА ще срещне още отборите на Политехника Яш (Румъния, 29.06), Берое (01.07), както и Макаби Петах Тиква (Израел, 05.07) и Раднички Ниш (Сърбия, 05.07) в последния ден преди прибирането в София. Последният спаринг на ЦСКА за лятото ще е на 13 или 14 юли на Националния стадион „Васил Левски“ и ще играе ролята на официално представяне за новия сезон. „Червените“ започват първенството с тежко гостуване на шампиона Лудогорец в уикенда на 20-21 юли.