Голмайсторът на Ботев Враца - Браян Переа, може да продължи кариерата си в ЦСКА. 31-годишният нападател е сред интересните опции за новия човек за върха на атаката на „червените“, като се очаква до края на трансферния период столичани да добавят двама играчи на тази позиция. След като Фернандо Каранга си тръгне, то в нападение ще остане само Марк-Емилио Папазов, който се завърна след наем в Хебър Пазарджик.

ЦСКА вече обяви планове да преотстъпи някои млади играчи на Ботев Враца, включително Асен Дончев, Георги Чорбаджийски и новопривлечения Иван Тасев след лятната подготовка. Решението в крайна сметка ще вземе треньорът Томислав Стипич, след като двете страни вече имат споразумение. Очаква се скоро да има и дискусии и за трансфера на Переа в ЦСКА, като се предполага, че сделката ще бъде съгласувана без особени затруднения.

Колумбиецът се присъедини към Ботев Враца в началото на 2022-а година и бързо стана ключова фигура в атаката на отбора, като до този момент има 18 гола в 68 мача във всички турнири.