В ЦСКА може и да не са приключили със селекцията тази зима, тъй като „червените“ са набелязали няколко футболисти за подсилване на атаката, които държат под око.

Столичани обаче първо ще изчакат да разберат каква ще бъде ситуацията с Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс, които са контузени. Котдивоарецът оперира коляното си през месец ноември миналата година и се очаква да се завърне в игра в средата на февруари. Ганаецът пък все още изпитва болки от травмата, която получи при гостуването на Гигант Съединение в турнира за SESAME Купа на България.

startphoto.bg
41 снимки

И двамата нападатели в момента се готвят отделно от основната група. Старши треньорът на „червените“ - Саша Илич, харесва качествата им, но иска да бъде сигурен, че ще може да разчита на тях през пролетта.

Сега се смята, че на стадион „Българска армия“ искат да привлекат поне още един нов футболист. До момента единственото зимно попълнение на тима е норвежецът Тобиас Хайнц. Решението за атаката пък трябва да бъде взето в началото на месец февруари, след края на подготвителния лагер на тима в турския курорт Белек.