Сериозна дилема имат в ЦСКА и тя е свързана с един от любимците на феновете – Бисмарк Чарлс. Канцлера, както го наричат привържениците на „червените“, трябва да се върне на стадион „Българска армия“, след като преотстъпването му в Пирин приключи.

За капак през есента той си стоя почти през цялото време в София, защото отново бе преследван от травми и в крайна сметка се стигна до решението да се прибере и да бъде лекуван от „червените“.

start-photo.bg
56 снимки

Не е ясно дали в Благоевград ще направят повторен опит да се възползват от него. Според запознати със ситуацията там нещата са по-скоро – не. А със сигурност Чарлс няма да влезе в сметките на Нестор Ел Маестро за пролетта. На „Армията“ обаче трябва да вземат крайно решение за него, защото той е сред играчите, чийто договори изтичат през лятото.

Феновете на ЦСКА все още не са забравили попадението му на финала за Sesame Купа на България срещу Арда, но пък не може вечно Бисмарк да лежи на тази кълка. Досега го спасяваше и скромната заплата, която взима в сравнение с останалите чужденци, но пък леченията му са в пъти в повече в сравнение с останалите.